Technologie en innovatie

Officiële goedkeuringen

De kwaliteit van motorolie wordt vaak beoordeeld op basis van de officiële goedkeuring van autofabrikanten. De Nederlandse raffinaderij die verantwoordelijk is voor 100% van onze productie heeft de meest geavanceerde formuleringen die voldoen aan de nieuwste eisen van autofabrikanten. Alle informatie over officiële goedkeuringen is op aanvraag verkrijgbaar (contact@pmo-lubricants.com)

Kwaliteitscontrole

Onze raffinaderij heeft de nieuwste kwaliteitscertificeringen (ISO-9001-2015, ISO 14001-2015, OHSAS 18001-2007). Elke partij wordt driemaal getest voordat product naar de consument gaat. Eerste inspectie: tijdens levering van basisoliën en raffinaderijen Tweede inspectie: na het proces van "blending", dwz het verbinden van alle componenten. Derde inspectie: na het gieten van het eindproduct in de verpakking. Het geeft ons 100% dat al onze producten elke keer aan de hoogste internationale normen voldoen. Het is ook een van de vereisten die autofabrikanten nodig hebben om officiële goedkeuringen te verkrijgen.

Gecertificeerde componenten

Alle basisoliën en additiven die worden gebruikt voor de productie van onze producten zijn uitsluitend afkomstig van gecertificeerde leveranciers, dwz "Big Four" dit zijn 's werelds grootste producenten van oliebases en additiven. Geen van onze producten heeft bases van niet-gecertificeerde leveranciers of uitkomstig van ''recycling''.

Professionele drukadditieven

Al onze motoroliën hebben een speciaal geselecteerd mengsel van additiven dat onder andere bedoeld is om slijtage aan motoronderdelen te voorkomen. Speciaal ontworpen voor de ehoeften van PMO-oliën verhoogt het additievenpakket samen met zink Dithiophosphate de thermo-oxidatieve stabiliteit aanzienlijk ten opzichte van concurrerende merken. En het zijn de veranderingen in de structuur van chemische verbindingen die een oliesamenstelling vormen, onder invloed van temperatuur, contact met zuurstof uit de lucht is de belangrijkste oorzaak van de verslechtering van de bedrijfseigenschappen van de olie. Dit manifesteert zich onder andere door veranderingen in de viscositeit, een toename van het zuurgetal van de olie, corrosie of de afgifte van slib en sedimenten. Speciaal geselecteerde toevoegingen van Professiona Pressure Additives verminderen de oxidatieweerstand van smeermiddelsamenstellingen en bijgevolg een veel betere bescherming van de motor.

PMO KANTOOR

Glenn Millerstraat 94
2625WM Delft
Holland

BEL ONS

INFOLINE:
+31 687 045 504

SCHRIJF ONS

Distributie

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf
van onze producten? Bekijk onze kantoren.

LOGO2re-2

We voldoen aan de nieuwste wereldwijde normen op het gebied van motorolie en autofabrikanten.

Copyright © 2018 pmo-lubricants.com. All rights reserved.